Kedves uraim !
A magam és a csapatom nevében köszönöm a színvonalas szervezést.
Az egymásra épülő, átgondolt, jól szervezett programok és a trénerek pontos briefelése tette sikeressé az elvonulásunkat.
Kérem, hogy a továbbiakban is hasonló színvonalon szervezzétek a tréningjeinket.

Attila
Kedves Károly,
Csak egy visszajelzést szeretnék adni a csapatépítésről, melyre eddig nem volt még alkalmam.
A csapat nagyon jól érezte magát, remek volt a szervezés, mindennel nagyon elégedettek voltunk!
Köszönjük a segítségét és közreműködését, kiváló munka volt részetekről!
Sok sikert a jövőben is!

Ida

Nem először veszek részt csapatépítő tréningen, de ezt a felszabadultságot még soha nem éreztem a program végén, mint most. Mi a titok, miben más az Adventura Tréning, kérdezem a cégvezetőt Rutterschmidt Károlyt, aki szintén végig a csapattal küzdött trénerként feladatról feladatra?
Nos, mi kizárólag személyre – azaz cégre – szabott tréningeket tartunk. Nincsenek „generál” vagy rutin programjaink. Az egyes tréning-elemeket is folyamatosan fejlesztjük, s bár 8 éve vagyunk a pályán, mégis évről évre mindig újat, eredetit kínálunk. Az előkészítés során a cég valós problémájából indulunk ki, közösen elemezzük azt a HR vezetővel. Csapatépítés, vagy a stressztűrő-képesség fokozása, a terhelés jobb elviselése, vagy a változó, illetve bizonytalan, váratlan helyzetekre való felkészítés egyaránt szerepelhetnek az alapfeladatok között. Ennek megfelelően dolgozzuk ki a tréning stratégiáját. Az egyes tréning elemeket pedig ennek a stratégiai célnak a figyelembevételével, de a résztvevők érdeklődése és erőnléte szerint válogatjuk a programba. Mindezek együtt garantálják a sikert. Specialitásunk az outdoor és az indoor tréningek összekapcsolása. Abból indulunk ki, hogy az elméleti ismeretek átadása is sokkal eredményesebb és mélyebben rögzül, ha azt fizikai igénybevétellel járó feladatokkal is kiegészítjük.

Adventúra a TV2 Magellán című műsorában: