Együtt többet ér!

Az emberi erőforrásban rejlő potenciál nagy értéket képvisel, ezért számtalan cég kínál olyan indoor vagy outdoor tréningprogramokat, melyek célja a munkatársak közötti gyüttműködés javítása.

Az Adventúra Tréning az indoor és outdoor tréningek olyan szakszerű, a megrendelő elvárásainak megfeleltetett kombinációját kínálja, ami egyedülálló a piacon.

Sikerült egy olyan módszert kidolgoznunk, melyek révén az in- és outdoor elemek együttes alkalmazásával hatékonyabban érjük el a kitűzött célokat akár a kohézió megteremtésében, akár a stressztűrő képesség növelése terén.

Tréningmódszerünk révén az Ön munkatársaiból felszínre hozzuk eddig rejtve maradt képességeiket, segítünk más szemmel látni az embereket. Komplex indoor-outdoor tréningjeink pozitív hatása azonnal érezhetővé válik és számokban kifejezhető módon is konkretizálódik.

Az Adventúra Tréning Magyarországon az elsők között kezdett kombinált indoor és outdoor tréningekkel foglalkozni. A képzett in-outdoor trénerek több éves tapasztalatát kihasználva állunk rendelkezésére ügyfeleinknek. Minden munkatársunk hivatásának tekinti a színvonalas képzések szervezését, a minden esetben a megrendelőkkel egyeztetett és testreszabott tematika kialakítását, magas színvonalú kivitelezését.

A kombinált tréningjeinken szabadtéri és oktatóteremben elvégezhető feladatsorok minden esetben úgy kerülnek kialakításra, hogy a segítségünkkel a Megrendelőink a legmesszebbmenőkig meg tudja valósítani képzési céljait.
Az 1999. óta megrendezésre került tréningeken több ezer résztvevőt sikerült megismertetni a csapatépítő tréningek ezen különleges, hatékony és nem utolsó sorban élvezetes formájával.